TEKST | Sekretariat: | 32 35 111 61 | e-mail:wi_katowice@ijhar-s.gov.pl | Fax - Sekretariatu | 32 35 111 63 | | Wojewódzki Inspektor | 32 35 111 71
| | Wydział Kontroli | 32 35 111 65
| | Wydział Nadzoru
| 32 35 111 74
| | Fax Wydziału Nadzoru | 32 35 111 68 | | Wydział Administracji
| 32 35 387 06 | | STRONA WWW GŁÓWNEGO INSPEKTORATU | System Przeciwdziałania Zagrożeniom Korupcyjnym Jeżeli macie Państwo informacje na temat działań o charakterze korupcyjnym, dotyczące pracowników Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, prosimy je przekazać: Pocztą na adres: Wojewódzki Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, ul. Jana III Sobieskiego 10, 40-082 Katowice Pocztą elektroniczną na adres: Telefonicznie pod numer: 32/ 35-111-61
Podmiot udostępniający informację:
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Katowicach
Udostępniający: Grzegorz Zając
Wytwarzający: Grzegorz Zając
Data wytworzenia: 25.10.2016 r.
Data udostępnienia: 28.10.2016 r.
|
Sekretariat:
|
32 35 111 61
|
e-mail:wi_katowice@ijhar-s.gov.pl
|
Fax - Sekretariatu
|
32 35 111 63
|
|
Wojewódzki Inspektor
|
32 35 111 71
|
|
Wydział Kontroli
|
32 35 111 65
|
|
Wydział Nadzoru
|
32 35 111 74
|
|
Fax Wydziału Nadzoru
|
32 35 111 68
|
|
Wydział Administracji
|
32 35 387 06
|
|
STRONA WWW GŁÓWNEGO INSPEKTORATU
|
Adres skrzynki ePUAP Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Katowicach:
/WIJHARSKatowice/skrytka
System Przeciwdziałania Zagrożeniom Korupcyjnym
Jeżeli macie Państwo informacje na temat działań o charakterze korupcyjnym, dotyczące pracowników Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, prosimy je przekazać:
Pocztą na adres
:
Wojewódzki Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, ul. Jana III Sobieskiego 10, 40-082 Katowice
Pocztą elektroniczną na adres:
Telefonicznie pod numer:
32/ 35-111-61
Podmiot udostępniający informację:
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Katowicach
Udostępniający:
Grzegorz Zając
Wytwarzający:
Grzegorz Zając
Data wytworzenia:
25.10.2016 r.
Data udostępnienia:
28.10.2016 r.
|